top of page

OVER ONS

Wordt u computer traag, last van virussen, wilt u een upgrade of wellicht een nieuw moederbord. Vandaag gehaald en doorgaans morgen terug! En... uw computer weer als nieuw!

WAT ZIJN DE HEADLINES MOMENTEEL OP COMPUTERGEBIED

Windows 11

Microsoft heeft Windows 11 officieel gelanceerd. Heb jij een modern systeem, dan krijg je de update vroeg of laat aangeboden. Is het een goed idee om Windows 11 meteen te installeren, of kijk je de kat beter nog even uit de boom?

Windows 11 is beschikbaar. Wie een compatibele Windows 10-computer heeft, krijgt de update vroeg of laat aangeboden via Windows Update. Upgraden is echter niet verplicht. Microsoft blijft Windows 10 nog tot 2025 ondersteunen met beveiligingsupdates zodat je gerust nog enkele maanden of zelfs jaren bij je huidige besturingssysteem kan blijven. Moet je ingaan op de update?

Welke laptop is geschikt voor Windows 11?

Zoals Microsoft het stelt zijn de basisvereisten voor Windows 11 minimaal 4GB aan RAM nodig hebben, verder 64 GB aan storage, TPM 2.0, UEFI Secure Boot en een Intel Core-processor van de 8ste generatie of hoger, een Zen2 of nieuwere AMD-processor of een gangbare Qualcomm SoC.30 aug. 2021

 

Snelheid Upgrade

 

Mikado IT biedt ook graag mogelijkheid tot een upgrade van een bepaald systeem. Het inbouwen van een Solid State Drive (SSD) is één van de eerste dingen die wij vaak bij een upgrade zullen doen. Flash geheugen is vele male sneller dan de ouderwetse harde schijf en is ook veel duurzamer! Wij bieden de mogelijkheid om de complete installatie over te zetten naar deze nieuwe schijf, zodat u weer verder kan werken zoals u bent gewend maar dan veel sneller!

 

 

bottom of page