OVER ONS

Wordt u computer traag, last van virussen, wilt u een upgrade of wellicht een nieuw moederbord. Vandaag gehaald en doorgaans morgen terug! En... uw computer weer als nieuw!

WAT ZIJN DE HEADLINES MOMENTEEL OP COMPUTERGEBIED

Microsoft heeft de Windows 10 oktober 2020-update voor je klaargezet en hij is op twee manieren te installeren. Je kunt wachten tot de update automatisch voor je klaarstaat, maar je pc direct handmatig bijwerken is ook een optie. Ondersteuning nodig geen probleem.

Minder blauw licht

Nieuwe functie Night Light schakelt de hoeveelheid blauw licht terug naarmate het buiten donkerder wordt. Dat zou de slaapkwaliteit van gebruikers ten goede moeten komen. Tot nu toe hadden gebruikers een app als f.lux nodig om blauw licht 's avonds terug te schakelen.

Een nieuwe beveiligingsfunctie zorgt ervoor dat Windows 10-computers automatisch op slot gaan wanneer de smartphone van de gebruiker van de computer weg beweegt. Die functie werkt met Windows Phone, maar ook met Android en iOS.

 

 

 

Snelheid Upgrade

 

Mikado IT biedt ook graag mogelijkheid tot een upgrade van een bepaald systeem. Het inbouwen van een Solid State Drive (SSD) is één van de eerste dingen die wij vaak bij een upgrade zullen doen. Flash geheugen is vele male sneller dan de ouderwetse harde schijf en is ook veel duurzamer! Wij bieden de mogelijkheid om de complete installatie over te zetten naar deze nieuwe schijf, zodat u weer verder kan werken zoals u bent gewend maar dan veel sneller!